Exposicions

/////////////////////////////////
JOVES PATRIOTES
////////////////////////////////
Fotografies d’Oriol Segon


Inauguració a les 19.30 h a la Sala El Xalet – Golferichs.
Del 13 de juny al 25 de juliol de 2014.
La vida en un campament militar d’estiu per a nens i adolescents entre 10 i 15 anys a Mogyoród, Hongria. Alguns joves hi assisteixen atrets per la fascinació a l’estil de vida militar. Altres hi són conduits pels seus pares per introduir-los a l’implacable món dels adults, on les emocions són escassament permeses i s’ha d’afrontar la vida amb rectitud i disciplina. “Joves patriotes” documenta el dia a dia del campament posant èmfasi en la fragilitat dels joves assistents que es troben en un moment de transició entre la infància i l’edat adulta. 

Aquesta exposició forma part del festival DOCfield>14. Fotografia documental Barcelona.

////////////////////////////
BARELY LEGAL
///////////////////////////
Fotografies de Paola de Grenet 

Inauguració a les 20 h a La Saleta – Golferichs.
Del 13 de juny al 25 de juliol de 2014.
“Barely Legal és una sèrie de retrats de dones joves entre 18 i 21 anys. A aquesta edat, a qualsevol part del món, ets legalment un adult. Segons els meus records d’aquesta època, aquesta és una edat de molta il·lusió, de ganes de conèixer i conquerir el món fora de la seguretat de casa teva, però també de pors i incerteses. Els retrats busquen l’harmonia entre les forces controladores de la ment i els poders naturals i sexuals del cos.”

Aquesta exposició forma part del festival DOCfield>14. Fotografia documental Barcelona.


///////////////////////
LA GALERIA
//////////////////////

19.30 h F. Català-Roca, espai de fotografia – Nova seu: C/ Llançà, 21      
 Apostem per la nostra pedrera i us oferim una exposició col·lectiva de talents de l’Espai Català-Roca.

        
Fotografia de Juan Carlos Moreno


Fotògrafs participants: Andrea Alsina, Rosa Barenys, Miguel Fenoglio, Bernhard Graf, Elena Jordana, Jordi Márquez, Joan Martínez, Juan Carlos Moreno, Carme Muñoz, Susana Rabascall i La Mary Posa.

/////////////////////////////////////
NO SOMOS NÚMEROS
////////////////////////////////////


Enmedio
"Desde la fotografía y en colaboración con la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH), trabajamos para revertir la representación victimista y deshumanizada que dan los medios de los afectados por la hipoteca. Retratamos a las personas pendientes de desahucio y pegamos esos retratos, ampliados, en los bancos responsables de su situación, mostrando así que los desahuciados tienen cara y ojos, que no sólo son estadísticas. A partir de esas fotografías, realizadas en nuestro Taller de Acción Fotográfica (TAF!) hemos diseñado también una serie de postales donde se explica la historia de los afectados, dirigidas en primer lugar a los bancos y luego (durante los escraches) a los políticos."